Hus til leje

   

Hus til Leje


Placering: Ganske tæt ved Medinet Habu - et af Egyptens smukkeste templer - på Vestbredden ved Luxor udlejes et helt nyopført hus.


Faciliteter: Huset indeholder 2 soverum med hver 2 dobbeltsenge, et opholdsrum med bænke, bord og stole, køkken med stålvask, gaskomfur, køle- og fryseskab samt toilet med bruseniche.

Der er indlagt el og vand. Elektrisk vandvarmer. Varmt vand i køkken og bad.

Regulerbar ventilation i soverum og opholdsrum.

Trappe til tagterrasse med bænke og stole.


Der er tale om et traditionelt bygget hus i egyptisk stil. Her er ingen hotelluksus, men til gengæld masser af charme og hygge.


Huset ligger lige på grænsen til den store ørken. På den ene side det frodige grønne landskab med palmer og sukkerrørsmarker og på den anden side sand og ørken. Der er en helt fantastisk udsigt til bjergryggen mod vest. At opleve solnedgangen fra tag-terrassen er uforglemmeligt!


For den der ønsker fred og ro - for den der ønsker at opleve og udforske Vestbredden på egen hånd - er dette sted et oplagt valg.Beværtning: Hvis man ønsker det, kan familien Hagag - der ejer huset - yde forskellige servicer så som daglig rengøring, tøjvask og udlejning af æsel eller kamel.

Familien Hagag bor 300 meter borte i det grønne landskab. Familien er blandt mine bedste egyptiske venner og vil gøre alt for at hjælpe.


Men ønsker man helt at klare sig selv, vil familien bestemt ikke trænge sig på.


Transport: Det er meget nemt at komme til Medinet Habu. Fra færgelejet på Vestbredden kan man tage en taxa. (Den første dag vil man sikkert komme til at betale lidt rigeligt for turen = 10-15 egyptiske pund - men turen koster ellers 5 pund, der pt. svarer til 5 danske kr.)

Små lokalbusser kører hele døgnet for ½-1 pund.


Pris: 1 uge : 700 kroner. 2 uger : 1200 kroner.


Nærmere oplysninger :  holgerbro@gmail.com